Wednesday, January 10, 2007

Pentagonin ohjuspuolustusjärjestelmä

Eräs harvinainen, mutta kuitenkin kierrossa oleva väite on, että Pentagonissa oli automatisoitu ohjuspuolustusjärjestelmä joka olisi ampunut alas kohtisyöksyvät matkustajakoneet ennen kuin ne voisivat törmätä rakennukseen. Väite on tullut vastaan mm. Loose Change-foorumilla, ja varmasti muillakin Totuuslaisten verkkosivuilla.

Heti ensimmäisenä kannattaa huomata ettei yksikään väitettä kierrättävä keskustelija kykene esittämään mitään todisteita siitä, että mitään ohjuspuolustusjärjestelmää oli olemassa syyskuun 11. päivänä. Sellaisen systeemin olemassaoloa kannattaisia mainostaa mahdollisimman paljon, jotta se toimisi "pelotteena" mahdollisia ilmaiskuja vastaan.

Ja vaikka sellainen olisi ollut olemassa, niin miksi yksikään Pentagonin työntekijä ei ole ihmetellyt miksei puolustussysteemi pelastanut heitä?

Lisäksi, Pentagon on hyvin lähellä Washingtonin Ronald Reagan lentokenttää, joten mahdollisia vääriä hälytyksiä olisi ollut. Jos systeemi olisi ollut automatisoitu, niin viattomiin siviileihin kohdistuva uhka olisi ollut todennäköisesti aika korkea.

Labels:

4 Comments:

At 5:23 AM, Anonymous Anonymous said...

Pentagon Google Mapsissa. Tästä saa hieman perspektiiviä. Lentokenttä on todellakin lähellä ja kiitorata 15 reilun kilometrin päässä, suoralla linjalla Pentagonin kanssa.

 
At 5:24 AM, Anonymous Anonymous said...

T:ilesoft

 
At 3:00 AM, Anonymous Anonymous said...

NORAD ei varsinaisesti ole mikään uusi järjestelmä... Perustettu 1958. Hävittäjien olisi pitänyt olla lentokoneiden vierellä 10:ssä minuutissa havaitusta kaappauksesta mutta tällä kertaa ei mitään tehty???

 
At 3:13 AM, Anonymous Anonymous said...

Luuletko oikeasti että pentagonin työntekijät eivät tiedä mitä oikeasti tapahtui? Osa on mukana juonessa ja loput on saatu pelottelulla hiljaiseksi. Paholaisen Asianajajan nimimerkistäkin voi jotain päätellä... Ihmisen ei pitäisi koskaan hävetä myöntää, että hän on ollut väärässä. Hänhän vain tunnustaa olevansa tänään viisaampi kuin eilen.

 

Post a Comment

<< Home